Bijles door scholen, bijles via school

Het ondersteunen van scholen

Naast het helpen van leerlingen kunnen wij een goede aanvulling zijn op middelbare scholen. Uit onze eigen ervaringen blijkt dat veel scholen geen goed 'bijlessysteem' hebben. Wij kunnen dat voor ze oplossen. Voor scholen 

In het laatste jaar van de middelbare school wilde één van ons bijles volgen voor een vak waar hij moeite mee had. Hij gaf dit aan bij de leraar en die beloofde opzoek te gaan naar iemand die hem wilde helpen. Na een week was er nog niemand gevonden, na een maand was er nog niemand gevonden en de examens kwamen steeds dichterbij. Deze leraar moest in iedere klas die hij les gaf gaan vragen aan 30 veelal ongeïnteresseerde leerlingen of er iemand was die bijles wilde geven. Dat was het moment dat wij realiseerden dat dit beter kon. We kwamen erachter dat het bij andere scholen niet anders was. Daarom zijn we dit platform begonnen. 

Wij kunnen deze vervelende taak van de leraar overnemen, waardoor de leraar zich bezig kan houden met andere zaken. Wanneer er spraken is van een samenwerking zouden wij het hele bijlessysteem van de school kunnen verzorgen waardoor er duidelijkheid ontstaat onder de leerlingen over waar je bijles kan volgen, van wie en op welke termijn. 

 Door gebruik te maken van een database vol met enthousiaste scholieren en studenten kunnen we in korte tijd een match vinden, waardoor we ook op korte termijn te werk kunnen gaan. Dit maakt het mogelijk om leerlingen die stress hebben voor een toets of examen de dagen van te voren te helpen. Om deze reden bieden wij ook bijlessen aan van een half uur. Dit doen we zodat het ook mogelijk is om één of twee vragen te behandelen. Ook helpen we leerlingen die structureel bijles nodig hebben door bijlessen van anderhalf uur aan te bieden. We nemen in dat geval langer de tijd om de juiste match te vinden. Zodra de juiste match gevonden is en het kennismakingsgesprek positief was kunnen de structurele bijlessen gepland worden.

We zijn erg enthousiast en willen de leerlingen en leraren graag helpen.  Er zijn verschillende manier mogelijk. We leggen het u graag verder uit! U kunt ons altijd een berichtje sturen voor meer informatie via het aanmeldingsformulier.  U kunt ook altijd een mail sturen naar; bijlesdigitaal@gmail.com