Bijles geven, bijles volgen

Wie zitten er achter Bijlesdigitaal? 

bijles volgen, bijles geven

Berend Wibbens 

Berend is 20 jaar oud en heeft afgelopen zomer zijn tweetalig VWO diploma behaald. Hij heeft ervoor gekozen om een tussenjaar te nemen om een winter skileraar te worden in het mooie Oostenrijk. Daarna is Berend van plan weer de boeken in te duiken.

'We zijn met dit platform begonnen omdat we het idee hadden dat het beter kon.' -Berend 

Bijles geven, bijles volgen

Het team 

Berend en Kjell zijn de oprichters van dit platform. Naast Deze 2 is er een team van vele leerlingen en studenten die de bijlessen verzorgen. Deze leerlingen en studenten komen van en beschikken over verschillende niveaus zodat we iedereen op de perfecte manier kunnen helpen. 
  

bijles volgen, bijles geven

Kjell Segers  

Ook Kjell is 20 jaar oud. Hij is fanatiek hardloper en heeft afgelopen jaar zijn tweetalig VWO diploma behaald. Op dit moment studeert hij 'Entrepreneurship and Business Innovation' aan de universiteit van Tilburg.

'Ik had het idee dat er iets miste op onze school, en we kwamen erachter dat het bij veel scholen zo was. Ik hoop dat we dit probleem op deze manier kunnen oplossen.' -Kjell

De eerste bijlessen zijn gegeven

Enkele dagen na de officiële opening van dit platform zijn de eerste matches gevonden en de eerste bijlessen gegeven! We waren erg blij met de positieve reacties.


We hebben flyers

Er zijn Bijlesdigitaal flyers verschenen en hangen nu op verschillende middelbare scholen in en rond Eindhoven. Je kan ze ook vinden bij de meeste sportclubs in Veldhoven. Check onze instagram pagina voor de laatste updates over de flyers en de acties die daar bij komen kijken!


Vermelding in een nieuwsblad 

Bijlesdigitaal stond afgelopen week met een artikel in het nieuwsblad van ‘sterkeschoolnl’. Neem vooral een kijkje op de site van Judith Porcelijn; www.sterkeschool.nl