De snelle bijles 

Goed dat je erover nadenkt bijles te gaan volgen! Met een snelle bijles kan je op korte termijn een halfuur bijles volgen, bijvoorbeeld de dagen voor je toets of examen. Dit kan jou aan een voldoende helpen!  

snel bijles volgen online goedkoop

 De snelle bijles is ideaal wanneer jij vlak voor je toets of examen de stof nog niet volledig beheerst en nog wat hulp kan gebruiken. Wij koppelen jou binnen 2 dagen aan iemand die je een half uur gaat helpen. In dit half uur kan je al jouw vragen stellen aan iemand die weet waar hij of zij over praat. Jij bepaalt wat jullie bespreken. Hierdoor kan jij goed voorbereid aan je toets beginnen!

Waarom een half uur bijles jou kan helpen;

Wij merken dat veel leerlingen vaak last minute nog met vragen zitten. Hierdoor ontstaat onrust en kan het vertrouwen ontbreken. Dit terwijl we weten dat zelfverzekerdheid een enorme boost kan geven bij het maken van een toets. Tegelijkertijd is er geen mogelijkheid meer om zo laat antwoorden te vinden op deze vragen. Door deze manier van bijles is het mogelijk om wel antwoorden te krijgen op de laatste vragen. En kunnen leerlingen goed voorbereid en vol vertrouwen beginnen aan hun toets of examen. 

Hoe gaan we tewerk, en wat zijn de kosten? 

Wanneer je een bijles wil boeken kan je je aanmelden via het contactformulier. Zodra wij deze ontvangen hebben gaan we voor jou aan de slag. We zullen in onze database opzoek gaan naar iemand die jou kan helpen. Dit gaat erg snel. Wanneer dit gelukt is plannen we de bijles en kan jij jou vragen stellen!

Voor een half uur bijles die gegeven word door iemand die de juiste kennis heeft, betaal je 4,95 euro.