Anderhalf uur bijles

Anderhalf uur bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt kan je helpen deze vakken toch succesvol af te sluiten aan het einde van dit schooljaar. 

onlline bijles volgen volledig goedkoop snel

Anderhalf uur bijles kan je helpen met vakken waar je moeite mee hebt. Door bijles te volgen krijg je net dat beetje extra uitleg waardoor het kwartje wel kan vallen. Naast het krijgen van uitleg als dat nodig is kan je ook vragen stellen over stof die nog niet helemaal duidelijk is. 

Waarom anderhalf uur bijles jou kan helpen;

Bijles kan je helpen voldoendes te halen voor vakken waar je eerder moeite mee had. Door bijles te volgen krijg je meer uitleg op net een andere manier. Ook merken we dat bijles vaak effectiever is dan een reguliere les. Doordat bijles één op één is een goede concentratie voor veel leerlingen makkelijker vol te houden. Ook helpt het enorm dat je tijdens de uitleg direct vragen kan stellen als iets niet duidelijk is. 


  

Hoe gaan we tewerk, en wat zijn de kosten? 

Wanneer je anderhalf uur bijles wil volgen kan je je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Zodra we die ontvangen hebben gaan wij voor jou aan de slag zodat we de juiste match vinden. Zodra deze gevonden is zullen we de bijles plannen. 

Voor een bijles van anderhalf uur, die gegeven word door iemand met verstand van zaken, betaal je 12,95 euro.