Bijles volgen

Leuk dat je erover nadenkt bijles te volgen via Bijlesdigitaal! Of je onze hulp nou nodig hebt om die voldoende voor wiskunde te halen, of voor die 8 voor Engels die je zo graag wilt, wij kunnen jou helpen naar het punt dat jij voor ogen hebt. 

Snel bijles volgen

De snelle bijles


Met een snelle bijles kan je op korte termijn een halfuur bijles volgen, bijvoorbeeld de dagen voor je toets of examen. De kosten voor een snelle bijles zijn 4,95 euro. Betalen doe je achteraf! 

Hele bijles, anderhalf uur bijles

Anderhalf uur bijles

 
Door anderhalf uur bijles te volgen kan je ook dit jaar de lastige vakken op school succesvol afsluiten. De kosten voor anderhalfuur bijles zijn 12,95 euro. Ook voor anderhalf uur bijles betaal je achteraf. 

Bijles volgen pakket, Meerdere bijlessen

Het bijlespakket


Het bijlespakket bestaat uit 4 bijlessen van anderhalf uur. Je zal gekoppeld worden aan één bijlesdocent die jou helpt in dit proces.
Een kennismakingsgesprek is mogelijk. De kosten voor het bijlespakket zijn 50 euro.

Bijles zelf inplannen

Bijlesdigitaal is enorm snel in het matchen van leerlingen die bijles willen volgen met mensen die bijles willen geven, hierdoor kan jij ook de dagen voor jouw toets of examen nog vragen stellen. Daarnaast kan je structureel bijles volgen wanneer het jou uitkomt

goedkope bijles

Ook is Bijlesdigitaal erg goedkoop. Wij bieden bijles aan vanaf 4,95 euro per halfuur. Wij begrijpen dat geld geen issue is als het gaat over jouw opleiding, of die van uw kind, maar het kan flink oplopen als structureel bijles volgen nodig is.

online bijles

Bijlesdigitaal verzorgt bijlessen volledig online. Hierdoor kan jij ten alle tijden coronaproof bijles volgen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat jij vanuit een vertrouwde omgeving bijles kan volgen, wat het voor veel leerlingen een stuk makkelijker maakt.

Waarom Bijlesdigitaal?

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat we altijd voor u klaar staan! Bijlesdigitaal is een bedrijf gemaakt door studenten voor studenten en leerlingen. Hierdoor weten we wat belangrijk is voor onze klanten en vinden we de perfecte match. Ook reagereen we in no-time en staan we altijd voor u klaar!


Ben je een student met vragen?

Bijlesdigitaal helpt niet alleen scholieren, maar ook studenten. Doordat we een groot aantal studenten in ons team hebben beschikken we vaak over de kennis die nodig is om jou te helpen.


De dag voor je toets of examen nog vragen? 

Wij geven ook bijlessen van een halfuur. Dit doen we omdat we vinden dat ook mensen met één of twee vragen geholpen moeten kunnen worden. Omdat wij zelf nog studeren weten we hoe stressvol de laatste momenten voor examens of toetsen kunnen zijn waardoor we je meteen helpen.