Werken bij Bijlesdigitaal


Leuk dat je het team van Bijlesdigitaal wil komen versterken. Volg jij een universitaire opleiding, studeer je aan het hbo of heb jij al een diploma? dan kan jij bij ons komen werken! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste bijlesdocenten!

Bijlesdigitaal ondersteunt middelbare scholen door vragen van leerlingen te beantwoorden buiten de les om. Jij zal dus tijdens de afgesproken uren aanwezig zijn op de middelbare school, of online, om vragen van leerlingen te beantwoorden. Als ze die hebben. 

De voordelen van werken bij Bijlesdigitaal

Leuke collega's 


Bij Bijlesdigitaal werk je nooit alleen. Samen met andere studenten zal jij actief zijn op een school. Zo help je elkaar als er een extra moeilijke vraag is en kan het gezellig zijn als het aantal vragen wat lager is.

Goed salaris 

Als je actief bent voor Bijlesdigitaal zal je best een aantal verantwoordelijkheden krijgen, en gaan we er vanuit dat je beschikt over de juiste kennis. Daar belonen we je dan ook graag voor.

Ook tijd voor jezelf


Er zullen niet op ieder moment vragen zijn. Dan heb jij de tijd om te studeren voor jezelf. 

Meld je aan!

Wil jij bijles geven? Meld je dan aan door je gegevens in te vullen in het contactformulier hieronder. Naast je naam en E-mailadres zouden we graag een berichtje ontvangen waarin je vermeld welke vakken jij goed beheerst en in welke omgeving jij wilt gaan werken. 


Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Over welke kwaliteiten beschikt een Bijlesdigitaal werknemer? 

Wanneer je voor Bijlesdigitaal actief bent help je scholieren bij het behalen van hun diploma. Dat is dan ook iets wat jou echt een kick geeft! 

Als Bijlesdigitaal werknemer zal je een aantal verantwoordelijkheden krijgen, dat is dan ook niet iets waar jij van schrikt.

Je bent in staat om vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen van verschillende niveaus.